handboll.info

Kan inte släppa det här med hur urvalsprocessen går till när förbundet väljer vilka bloggar de ska göra reklam för. Fick ett mail från en läsare som berättade att han först tipsat om denna blogg och att han sedan, när den inte befanns värdig att publiceras på handboll.info, frågade förbundet efter vilka kriterier man går efter när man väljer ut bloggar. Nu var han riktigt ilsken. Men inte för att förbundet inte ville länka till bloggen, utan för att förbundet inte ens ville svara på hans mail. Jag måste hålla med. Är det så förbundet vill upprätthålla sina relationer till handbollsfans? Detta är visserligen en bagatell, men det uteblivna svaret antyder att något är fel inom förbundet när man inte inser vikten av att hålla sig väl med personer som är engagerade i handboll. Hur svårt kan det vara att skicka ett mail? 

Men läsarens mail väcker en misstanke. Kan det vara så att man inte vill svara eftersom man inte har ett svar? Man har ingen policy för vilka bloggar man väljer ut. Det är kanske helt slumpmässigt eller så väljer man kanske bort sådana som man tycker är jobbiga eller som trampat någon potentat på tårna. För min blogg är ju inte den enda som inte accepterats. Det är mer anmärkningsvärt att handbollsvärldens piggaste bloggarnykomling stockholmshandbollen.bloggagratis.se aka Evert Ekh med över 5000 besökare senaste veckan inte kommer med bland handbollsbloggarna. Det är en ren skandal!

  

Kommentarer
Postat av: Dnul i neröS

Men släpp det nu, och ta att du blivit petad! Om du slutar sprida falska rykten så kanske du uppfattas lite seriösare och till slut kanske du även får plats hos de andra bloggarna...

2010-04-14 @ 09:43:15
Postat av: Stürmerfoul

Bäste Dnul i neröS, vilka falska rykten pratar du om? Du menar antagligen sånt som du inte gillar att läsa, men de behöver inte vara falska för det.

2010-04-14 @ 11:16:45
URL: http://sturmerfoul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0