Baksmälla

Det blev alltså en reaktion idag. Damerna körde totalt fast i den franska försvarmuren. Men det var inte helt oväntat. Frankrike passar Sverige dåligt och någon gång så måste laget göra sin sedvanliga bottenmatch.

Fast man var inte så dåliga ändå. Tjejerna försökte hela matchen och var nära att komma ikapp i andra halvlek. Men nog hade fransyskorna mer flyt än svenskorna. Och var det inte hårt dömt i överkant att ge Wiberg tre utvisningar i första halvlek? Men det svider att tjejerna gjorde den franska målvakten så bra. Varför vände man inga skott, utan envisades skjuta rakt på henne gång på gång?

Men det var surt att förlora med ett mål idag när oavgjort antagligen hade räckt till semifinal efter Ungerns förlust mot Holland idag.

Varför sköt inte Linnea Torstensson i slutsekunderna? Varför försökte hon istället spela in till en hårt bevakad linjespelare? Verkligen trist att hon vek ner sig när det verkligen gällde.

Men om detta var den dåliga matchen i EM så kan det kanske istället gå vägen mot ett Ungern som inte är lika bra som förr. För laget börjar trots allt kännas stabilare och stabilare. Jag är fortfarande hoppfull.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0