Lugi

Och så får alltså Sandgren sparken i Lugi. Jag trodde innan att han skulle få sitta kvar, men att man för ovanlighetens skull tänkte lyfta bort den assisterande tränaren Zanotti. Men nu blir det som vanligt att den huvudansvarige får gå. Men måtte nu inte Lugi få för sig att behålla Zanotti och låta honom vara huvudansvarig. En tränare som får för sig att fria till sin flickvän före en elitseriematch eller har ett stort bröllop två dagar före en viktig match, är knappast tillräckligt professionell för att vara en elitserietränare.

Lika illa är det att ta in en ny huvudtränare och låta Zanotti vara kvar som assisterande. Jag tror inte på dubbelt ledarskap i den formen.

Men risken är nog stor att det blir Zanotti som tar över. Och jag som har varit skadeglad över att Ystad får Pelle Käll. Nu kan andra istället kanske få chansen att vara skadeglada över att Zanotti tar över i Lugi.

Egentligen är det helt otroligt hur ofta Lugi byter tränare. Det kan man också spekulera över varför det är så. Delvis beror det väl på att man gör ett dåligt förarbete när man letar tränare. Man tar vad som finns istället för att leta efter tränare som passar till spelarmaterialet eller som har rätt profil i förhållande till den handboll man vill spela. Men det handlar också om att det är svårt att få Lugi att lyfta. Spelarna har ofta inte rätt inställning till matcher och till träning. Jag skulle vilja se en tränare som verkligen kan motivera laget och som håller spelarna i örat. Och den tränaren är inte Zanotti.


Kommentarer
Postat av: trelleborgare

nu e du ine på områden du inte har en aning om!

skulle inte zanotti vara en tränare som Håller spelare i örat, har du haft honom som tränare?

Jag kan säga att det har jag haft...ont i öronen har jag oxå!

Tycker det är riktigt lågt av dig att skriva ner tränare(både uffe och zanotti) så när du inte vet vad det handlar om riktigt! Du kan gärna ha åsikter men du kan väl kolla efter först?

Kan inte fatta varför du gnäller om frieriet innan matchen, det var väl för fan inget med det???

kritik e bra men det får vara rim och fason på det!

2010-03-29 @ 13:42:23
Postat av: Dodo

Ja, man undrar om ens en någan av herrarna med bäck i slutet av namnet skulle fixa det. Men för tusan, damma av Bertil Andersén, han visste hur man tog hand om (an)akademikerlirare - mysiga stunder hemma hos Bertil, en riktig team builder. Snälla Bertil, ta ett varv till! Tusan, det här skulle ju bli ett inlägg på min blogg. Nåja, vafan, låt gå.

2010-03-29 @ 14:28:25
URL: http://snickesnack.se
Postat av: lundare

Jag håller fullständigt med! Att fria innan en match är fruktansvärt oprofessionellt. Det är klart som fan att spelarna tappar fokus. Att Lugi förlorade den matchen säger väl allt..... bort med zanotti säger jag!

2010-03-29 @ 15:24:47
Postat av: http://stockholmshandbollen.bloggagratis.se

Vi ställer oss frågan återigen! Kan man inte bjuda på det så kan man stänga av allt runtomkring arrangemangen också. Kanske lite ljud stör Lugis killar nästa gång, eller varför inte korvkillen i kiosken som lägger en mök. Sluta nu. I USA hade det varit sjukt upphåsat att göra en sådan sak, men det är klart, där är har ju spelarna betalt varje vecka och efter prestation. Löjligt snack! Sandgren är en mespropp och säger inte flaskhals, där är problemet och därför får han gå. Yngre och nyare är det som gäller för att Lund ska hänga med. Skit i gubbarna!

2010-03-29 @ 16:51:44
URL: http://stockholmshandbollen.bloggagratis.se
Postat av: Stürmerfoul

Sandgren är inte världens mest inspirerande person, men mespropp vet jag inte om han är. Visst är det kul med en showman och pajas, i alla fall i början, men efter ett tag så vill man också ha lite substans. Allt handlar inte om yta här i livet. Om det viktigaste kravet för att vara tränare är att man sticker ut och väcker uppmärksamhet så är handbollen farligt ute. I grund och botten måste man ha tränare som kan handboll och som kan inspirera sina spelare. Eller är 08:ornas kampanj för Zanotti ett försök att sänka Lugi helt?

2010-03-29 @ 17:13:21
URL: http://sturmerfoul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0