Bloggar

Någon skrev en kommentar en gång att det är det andra året som är jobbigast när man bloggar. Det är då man börjar tycka att det tar tid och är jobbigt samtidigt som glöden avtar. Det är helt enkelt inte lika kul att blogga längre. Så det är inte konstigt att Evert Ekh vikt ner sig, även om han säger att han ska uppstå igen.

Så två av vårens mest populära handbollsbloggar Evert Ekh och Avbytarbänken har upphört. Trist, men förhoppningsvis dyker det upp nya bloggar. Men det är som Avbytarbänken skrev i en kommentar till Evert Ekh: "Till slut tryter orken. De som bör ta till sig av det som skrivs läser knappast ändå. Tyvärr!". Och precis så är det. Som bloggare är det lätt att överdriva ens betydelse. Man vill påverka och då är det tufft att ta till sig att ingen som har makt bryr sig eller ens läser ens blogg. Det gör det inte precis roligare att blogga.

Men att det dök upp ett antal handbollsbloggar helt plötsligt är nog ett tecken på att det finns ett missnöje mot förbundet och klubbar bland oss handbollsälskare. Vi börjar bli frustrerade över att det händer alldeles för lite nytt. 

Handboll har fortfarande lite töntstämpel över sig. Många tycker att det är lite gammeldags och mossigt. Lite som ett arv från det svenska folkhemmet. Och det är synd, för tempot och den fysiska hårdheten borde ligga helt rätt i tiden. Det borde inte vara omöjligt att göra handbollen mer populär om man bara försökte. 

Kommentarer
Postat av: Petter

Kom med lite förslag istället för bara gnäll om hur dåligt det är, då blir du trovärdig. Och varför våga du inte publicera ditt namn. Om du lämnar detta är du ett gjutet "namn" i den kommitté som arrangerar!

2010-11-04 @ 16:48:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0