Exit Lindesberg

När Puljevic sparkades i våras så gick Lindesberg ut och sa att man ville återgå till den anda som tidigare präglat Lindesberg. Att man då slog in på en linje som innebar en mer undanskymd plats i handbolls-Sverige anade jag inte. Men efter förlusten mot H43 så pekar det mycket på att Lindesbergs sejour i elitserien är över för den här gången. Förhoppningsvis kan man komma tillbaka igen, men det är inget man gör på beställning. Tycker ändå som sagt att det är tråkigt om Lindesberg åker ur. Alla lag kan ju inte spela i Götaland. Och tajmingen med den nya hallen är den sämsta tänkbara. Ska man ha någon chans överhuvudtaget att stanna kvar så är det nog nödvändigt med någon förstärkning till laget. Men det har man väl inga pengar till. H43 å andra sidan kan andas ut ett tag nu. Man slipper tänka på nedflyttning ett tag och får lite mer arbetsro. Men på måndag blir det förlust mot Lugi.

Och RIK var det bättre laget mot Alingsås idag. Men Alingsås vann ändå som de brukar göra på hemmaplan. Men vinsten satt hårt inne. Jag kan inte låta bli att undra varför Alingsås tappat spelet i år. Det offensiva spelet idag var riktigt uselt. Jag trodde tidigare att Alingsås skulle komma igen och klättra i tabellen, men nu börjar jag tvivla. Skulle Alingsås ta sig till slutspel så lär det inte bli en finalmatch. RIK är däremot roligare att se. De är nästan ett juniorlag men spelar ändå på samma nivå som seniorer. Det är kul att se alla dessa respektlösa talanger. Och Rickard Lönn kan mycket väl kunna bli landslagets frälsare på V9.  

Måste också säga att jag alltid blir lika imponerad av Alingsåspubliken. De kan verkligen konsten att skapa ett tryck i Skolådan.





Kommentarer
Postat av: Oskar

Vi får väl se om H43 förlorar på måndag. Man brukar prestera bättre i derbymatcherna när ingen förväntar sig någonting.

2010-11-19 @ 08:31:44
URL: http://oskarshandboll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0