Inställning

Jag fick ett mail igår där brevskrivaren ställde två frågor.

1. Den ena frågan gällde Lugi killarnas inställning, "....vad är det som är fel när ledarna inte tillräckligt ofta kan få spelarna att tända till"?
2. Den andra frågan gällde Axnérs telefonsamtal med Rustan Lundbäck i pausen. "Är inte det konstigt när två ledare måste inhämta tips från någon som ser matchen på TV"?

Den första frågan har jag också funderat på. De två senaste säsongerna så har Lugi havererat mentalt efter halva säsongen. Och i år så har man inte varit mentalt på plats i hälften av matcherna. Och detta med att engagera borde ändå vara Zanottis och Axnérs styrka. Det är märkligt. Något står inte rätt till i herrtruppen. Damerna verkar ha en helt annan glöd och vilja att kämpa.

När det gäller den andra frågan vet jag inte vad jag tycker. Jag vet för lite om hur samarbetet fungerar och hur rollfördelningen är. Rustan är ju en erfaren och kompetent handbollstränare. Han har säkert mycket nyttigt att förmedla till de båda Lugitränarna. Men samtidigt är jag rädd att den här formen samarbete kan få negativa konsekvenser. Hur mycket påverkar Rustan och hur mycket vågar Lugis tränare stå på egna ben och köra sin egen linje? Framtiden får väl utvisa om det positiva med samarbetet överväger det negativa.

Kommentarer
Postat av: Martin

Det är inte på något sätt ovanligt att inhämta info från någon som ser matchen ur ett annat perspektiv. TV-bilderna ger många fördelar.

2010-10-11 @ 13:52:40
Postat av: funderar

men seriöst!!



1. Är detta ngt som är unikt för LUGI och deras tränare att INTE alla spelare alla gånger är laddade...men kom igen nu Sturmerfaul, nu gör du bort dig! Tror du att Z&A är några trollkarlar?? det e väl för fan INTE dem som spelar, har INTE spelarna ngt ansvar själv?? Nu får du fan ge dig??



2. Kan bara hålla med Martin om att detta görs hela tiden, någon som tittar uppifrån(tv, läktare) men det gör väl att hela engelska ligan är konstig samt fylld med oroliga tränare som INTE vet vad dem ska göra med alla direktiv de får??...kanske är tvärtom att Zanotti & Axner är de första som gör detta , tänkt så??

2010-10-12 @ 09:02:22
Postat av: dnul i neröS

Men knappast nått nytt fenomen att SF letar fel att få gnälla över på Lugi. Fan fyra raka segrar och allt som hörs är bara ett jävla gnällande! Tror du att du själv ska få tränarrollen eller? Man börjar nästan undra alltså. Du verkar tro att Lugi är det enda laget som inte alltid spelar på topp. Fan det du kräver är ju inte alls mänskligt! Var lite positiv över att Lugi faktiskt har spelat bra och vunnit fyra (inte alls så lätta) matcher nu istället!

2010-10-12 @ 09:41:14
Postat av: ??

Det behövs hela tiden mer folk som arbetar ideelt med arrangemanget kring Lugis matcher... det är bara att komma dit och hjälpa till! Kanske har SF många bra idéer?

2010-10-12 @ 18:59:01
Postat av: e

Inte lätt att alltid vara på tå. Lugi spelar bra nu efter kräftgången i premiären etc. Sen kan man inte begära så mycket från bänken. Laget har svagaste ledarstaben av alla lag och två personer som mest vill vara lite häftiga. Tror det saknas auktoritet. Ser det även i Ystad där Torben ersatts av en betydligt mindre auktoritär Käll. Hårdare nypor och större krav ett måste.

2010-10-14 @ 07:34:21
Postat av: HHAHAHA

Hahahahaha..."e" jag märker att DU inte tränat för zanotti eller haft Axner i ditt lag...herre gud vilken fel analys! svagaste ledarstaben...i jämförelse med vilka...kom igen!!

antingen har du blivit petad av zanotti ngngång i ditt liv eller så har du blivit uppsnurrad av axner så att du har ett personligt hat till dem...stackars dig...

2010-10-16 @ 17:17:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0