Överraskningar

Är det bara jag som är förvånad över resultaten idag?

Jag trodde inte att Lindesberg skulle vinna med 10 bollar mot H43 idag. H43: s försvar kan inte ha haft en bra dag med 40 insläppta mål. Nu skiljer det bara fyra poäng mellan lagen. Än är det inte kört för Lindesberg, trots att jag redan trott det några gånger under säsongen. Undrar om H43 viker ner sig nu?

Och Alingsås blir jag inte klok på. Varje gång de verkar vara på uppgång så börjar de förlora matcher igen. Märkligt. Eller lyfter kanske RIK nu när ekonomin är räddad ett tag till? Måste kännas skönt att veta att man är på grön kvist. Och visst hade det varit synd om RIK hade gått under som klubb.

Sävehof har helt klart tappat fart efter VM. Det börjar bli fler förluster än väntat.

Och Skövde som också varit på uppgång förlorar två matcher i rad. Är det skadorna på Forsmoo och Cedermark som avgör?

Däremot så var väl Kristianstads vinst över Malmö mer väntad. Det brukar vara jämnt men hemmaplanen brukar avgöra. Och Drotts vinst mot Aranäs var väl inte heller oväntad, trots allt.
 
Igår skrev jag att det kändes som om Hamburg börjat förlora sin form. Och det blev också så att Hamburg tappade en poäng borta mot TuS N/Lübbecke. Och det var ytterst nära att man tappade båda poängen. Nu väntar matcher borta mot RNL och Kiel. Det blir tufft för Hamburg.




Kommentarer
Postat av: Handbollsfantast och förälder!

Ja, nu är H43 som lag och förening slut. Trist men sant, vi som följer lundahandbollen och pratar ofta kring denna härliga idrott helt på det klara med att det endast återstår några veckor......Mohlins uttalande gjorde inte heller saken bättre, och kanske hade det inte så stor betydelse, men ack jo. Många föräldrar samt ungdomar tog mycktet illa vid sig kring herr Mohlins uttalande, och i en mångkulturell stad som Lund väljer inga föräldrar eller barn med "icke svensk" bakgrund H43 i framtiden. Önskar nu Lugi Handboll all framgång och lycka. Hoppas och vet att Emme Adébo m.f.l på Lugis kansli fortsätter sin fina utveckling och värdegrund för alla barn och ungdomar, oavsett vilket land de kommer ifrån, eller vilken hudfärg de föddes med. Kämpa väl Lugi, ni är nu den enda klubben i Lund!

2011-02-24 @ 05:22:37
Postat av: Anonym

Cedermark?

2011-02-24 @ 16:28:19
Postat av: Dodo

App, app. Döm nu inte hela föreningen H43 för hårt pga EN dåres uttalande. Rasism, sexism och olika former av mobbning förekommer säkert i de flesta idrottsföreningar - märkligt nog oftare än på annat håll. Har man åkt ut på "landet" runt om i Skåne med ett fotbollslag i tio år, har man hört ett och annat från både ledare och föräldrar.

2011-02-25 @ 09:00:01
URL: http://snickesnack.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0