Grattis

Skövde tog inte sina första poäng mot Hammarby, utan fick vänta tills matchen mot Caperiotumba. Undrar om Skövde börjar vinna nu eller om de inledande förlusterna har satt sig i huvudet på spelarna.

Matchen mellan Sävehof och Guif kändes oviss i förväg men som vanligt så vann Sävehof. Det känns svårt för Guif att slå Partilleborna. Men det blev ju ändå märkligt jämnt på slutet. Jag är ju inte någon världsmästare på att formulera mig eller på att skriva bra svenska, men kan ändå tycka att refereratet på HEH från matchen var uselt skrivet. Fanns ingen bättre skribent att tillgå? Det drar ner värdet av HEH, som jag faktiskt tycker har blivit sämre. Det är färre artiklar och innehållet är magrare. Var har alla tidigare skribenter tagit vägen? Är det inte kul att skriva för HEH?

Mycket pekar på att herrarnas elitserie blir ännu jämnare i år. Tänk att alla lag redan efter fem omgångar har tappat poäng samt att inget lag står utan. 

Har jag förresten skrivit att Sävehof gjorde en riktigt bra match borta i fredags. Har man börjat få en vana av internationella matcher? Men det blir nog tufft mot Chambery Savoie i helgen.

Apropå internationella matcher så såg jag BSV spela jämnt med Atletico Madrid i söndags, förlust bara med tre bollar. Skillnaden mellan den danska ligan och andra blir allt mindre. Noterbart var att Jonas Källman som vanligt var bra i försvaret men missade alldeles för många frilägen mot den storspelande Niklas Landin. Synd att Jonas har svårt att vara säker i lägena. Även om Niklas Landin spelade bra så kändes det som om Arpad Sterbik var den som avgjorde matchen. Vilken otrolig målvakt han är som lugnt och stilla utraderar de flesta skyttarna. Men det som imponerade mest var publiksiffran 10.137!! åskådare. Man kan lugnt konstatera att det är skillnad på intresse i Danmark och Sverige.

Och AG Köpenhamn vann med 31-25 borta mot Partizan Belgrad. På söndag möter köpenhamnarna Pick Szeged hemma. Det är en match jag inte kommer att missa. 

Tänk att Malmö numera spelar i samma ärmlösa tröjor som AG Köpenhamn. Det räcker ju visserligen inte till att vinna alla matcher som det gör för AG, men är rätt coolt ändå.

Undrar förresten hur det går för Nantes nr 8 Kim Ekdahl du Rietz? Kommer han att utvecklas? Trivs han i en proffsomgivning? Man kan anta att han kommer att bli bättre som försvarsspelare. Nantes ligger 5: a i ligan efter en vinst, en oavgjord match och en förlust.

Jag hörde ett rykte om att Skånska Dagbladet tagit in HK Malmös målvakt Oscar Jensen som bloggare. Men än syns inget på deras sajt. Undrar hur mycket Skånskan saknar Axnér? Återstår att se om Oscar Jensen klarar av att bli lika lyckad som Axnér, men Oscar är i alla fall utbildad skribent, så Skånskan behöver kanske ingen som korrekturläser och rättar texten, som jag tror man var tvungen till när det gällde Axnér.


Kommentarer
Postat av: Västerut

HEH betalar nästan ingenting till sina artikelskribenter. Därför så få vettiga texter. Dessutom ska väl sidan bli SEH snart. Förhoppningsvis uppryckning då.

2011-10-03 @ 23:16:07
Postat av: ---

"HEH betalar nästan ingenting till sina artikelskribenter. Därför så få vettiga texter."



Hehe...nä inte vitt iaf. Givetvis får de betalt.

2011-10-06 @ 13:14:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0