HEH

Fler än jag har tydligen reagerat på att HEH har blivit sämre. Så här skriver HEH själva på sajten:
Som många av er noterarat har vi de senaste månaderna tyvärr inte kunnat leverera handbollsnyheter på samma utmärkta sätt som tidigare säsonger. Tekniska problem, utebliven nyhetsuppdatering och "Handboll i media" är det som varit sämre än tidigare.
Svensk Elithandboll har organiserat om och som alltid med en ny organisation så tar det tid innan man hittar rätt. Vad som är positivt är, att vi är medvetna om och arbetar hårt för att hitta rätt i vår organisation så att vi inom en snar framtid kommer att vara den källa till handbollsnyheter på elitnivå som vi önskar vara.

För att hjälpa oss i denna process skulle vi vara mycket tacksamma om ni kan svara på den enkät "Vad tycker du" som nu ligger ute. Den tar inte många sekunder att fylla i och vi uppskattar om ni kan hjälpa oss att göra denna hemsida bättre.

Det är väl att ta i lite när man skriver "samma utmärkta sätt som tidigare", så jäkla lysande har man väl aldrig varit på att förmedla information, men man har varit bättre än vad man är nu.

Och det hade väl varit bra om man länkade till enkäten som upmmanas att fylla i. Jag hittar i alla fall inte den. 
Men det är ju bra att HEH verkar ha insett vikten av att ha en bra sajt som ett sätt att förmedla information och skapa intresse för handboll och elitserien.

Kommentarer
Postat av: Daniel A

Enkäten finns på startsidan. En bit ner, till höger.

2011-10-06 @ 21:46:39
Postat av: Stürmerfoul

Tack för tipset. Men man skulle kunnat ha länkat till enkäten i artikeln också.

2011-10-06 @ 23:49:50
URL: http://sturmerfoul.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0