Galna tränare II

Kvällspostens löpsedel känns ännu mer märklig efter matchen mot Malmö idag. Inte lyckades de "galna" tränarna att få Lugi att lyfta mot Malmö. Men i ärlighetens namn så är det knappast tränarnas fel. Ansvaret ligger hos Lugis styrelse som inte kunde förse laget med mer än en enda skytt på nio meter inför säsongen. Och när denne ende skytt, Albin Tingsvall, inte kan spela så blir Lugis anfallsspel väldigt uddlöst. Det är synd att man inte värvade fler nio meters spelare eftersom chanserna till medalj försvann i samma ögonblick.

Vill lyfta fram Anton Roth i Lugi. En mogen spelare trots de unga åren. Vad månde bliva som man säger. Han har redan mycket som är bra: speluppfattning, temposkiften och ett mod att sticka in trynet.

Bäst på plan var Oscar Jensen. Jag kan inte låta bli att småle över att Oscar fortsätter att göra stormatcher mot Lugi. Vet inte om det var Lugis smartaste beslut att inte förlänga Oscars kontrakt. Undrar vem som kom på den idén?

Men Malmö i övrigt imponerar fortfarande inte. Fattar inte att man får ut så lite av så många bra spelare. Laget känns tungt och trögt. När kommer lyftet? Proppen är väl inte tillräckligt galen. 

Vill passa på att berömma Lugi för att man faktiskt börjat försöka utveckla matcharrangemangen. Idag så var det både cheerleaders och en dodgeball-match i pausen. Det går framåt. Publiksiffran var däremot inte särskilt bra. Kanske var det för kallt ute. Det verkade i alla fall som om publiken var stela av kölden för det var väldigt tyst på läktarna. 

I tvmatchen fick Guif storstryk för andra matchen i rad. Kanske är man hårt tränade för att nå toppformen i slutet av säsongen, men laget kändes ändå märkligt handlingsförlamade. Det var verkligen ett blekt Guif. Hade inte målvakten Richard Larsson storspelat så kunde det blivit en riktigt svårsmält förlust. Alingsås var det bättre laget rakt igenom hela matchen. Alingsås har ju precis som Malmö varvat toppmatcher med bottennapp. Men om man klarar av att hålla nivån hela våren så kan man bli en obehaglig överraskning i slutspelet.  

Kommentarer
Postat av: Dodo

Oscar "skickades" aldrig iväg. Han ville själv söka nya utmaningar och Lugi satte sympatiskt nog, inga käppar i hans hjul. Det är vad jag fått veta.

Jag är ganska säker på att hans hjärta fortfarande bor i Lund, s a s. Skulle inte förvåna mig ett dugg om han återvänder någon dag.

2012-02-06 @ 08:21:31
Postat av: Jocke

Nu värvade väl ändå Lugi tre niometersspelare inför säsongen!?

Sen blev kanske inte värvningarna särksilt lyckade, ifall tränarna eller styrelsen ska ta på sig skulden för detta är jag för oinsatt för att kunna avgöra.

Jag tror Gädda kan bli en bra förstärkning(om han nu börjar spela för LUGI...?). Zanotti och han hade en fint samarbete i Trelleborg, och han bar laget på sina axlar de året de gick till slutspel.

2012-02-06 @ 15:36:22
Postat av: Bigge

De värvar bra, tränarna i alla fall.

Halva laget består av H43 spelare, man får kanske börja hålla på H43 lag 2.

2012-02-08 @ 15:04:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0