Tränarbyten

Så fick äntligen Jevgenij Trefilov sparken för ryska damlandslaget. Det var inte en dag för tidigt. Det har varit 13 långa år. Frågan är dock om ryskorna äntligen får en tränare som har en mer modern ledarstil eller om ersättaren fortsätter i den ryska traditionen.
 
En betydligt bättre tränare Per Johansson vill ju inte längre leda de svenska damerna. All motivation försvann tydligen i OS. Men det måste också vara otroligt frustrerande att leda damerna, som verkligen kan blanda högt med lågt. Aftonbladet spekulerar i Thomas Sivertsson. Men det känns väl så där. Han har inte riktigt det erfarenhet som man kanske borde kunna kräva, men för att få erfarenhet måste man ju också få chansen. Men oavsett vem som ersätter så blir det svårt att ta över efter Per som gjort ett bra jobb med laget. Men förhoppningsvis kan laget få en tränare som inte bara letar spelare i Partilletrakten. Det tror jag att landslaget kommer att tjäna på.

Kommentarer
Postat av: Rorsman

Verkar som de små handbollsdamerna gör lite som de vill och då spelar det inge´n roll hur mycket Per J ryter (tror inte han ryter alls). Bagarn försvinner och det är bra för där finns alla dessa kopplingar till Sävehof och det vill vi inte se. Kanske skulle man rekrytera i Stockholmstrakten eller kanske i Skåne - men definitivt inte kring Göteborg. Tycker nog kanske att Magnus Frisk skulle kunna tillföra landslaget en del på lång sikt. Hans arbete med Skövde HF borde väl tala sitt tydliga språk. Även om det bara blivit ett SM-guld så har han aldrig kommit till dukat bord när den nya säsongen börjat. Han har alltid börjat med de spelare som funnits och de förutsättningar som funnits. Det är en go' gubbe som borde tillfrågas! Fast du som är lundensare kanske föresapråkar den gamle Dragan?

2012-09-05 @ 19:36:44
Postat av: Martin

Sävehoftjejerna spelar CL varje säsong och får möta bästa europeiska motstånd. Vore tjänstefel att inte ta ut dem i landslaget om de är bättre eller jämbördiga med konkurrenterna.

2012-09-09 @ 21:48:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0