Grattis

Känner att jag måste ansluta mig till alla de som gratulerar H43 för sin återkomst till elitserien. Nu var det visserligen väntat redan sen när man anställde "Kos" som tränare men det är ändå riktigt roligt. Nu kan vi se fram emot nya Lundaderbyn under nästa säsong. Det har faktiskt känts lite tomt i år.
 
H43 har verkligen gått igenom allsvenskan på ett lysande sätt. Men mest imponerande är ändå att föreningen verkar gå stärkt ur nedflyttningen. För många föreningar så minskar ekonomin vilket gör att man tappar spelare och genast blir det svårt att komma tillbaka. H43 fick istället ihop ett bra lag som med något nyförvärv lär klara sig kvar i elitserien. Och så har man ju som sagt "Kos" tillbaka i tränarrollen. Han är utan tvekan en av de bästa tränarna i landet. Lägger man sedan till att H43 har fått bra snurr på ungdomsverksamheten så ser framtiden ljus ut för de blå. Kan man sedan få alla H43:s ungdomslag att inse att toppning och utslagning inte är rätt väg att få fram elitspelare så kommer den att se ännu ljusare ut.
 
Nu närmar sig några Skånederbyn för Lugis herrar. Trots den roliga andra halvleken mot Drott så tror jag inte att det kommer att gå så enkelt för Lugi i dessa derbyn. Men kanske drabbas Ystad och Kristianstad av samma förlamande respekt som Drottspelarna fick när Cleverly ställde sig i målet. Det var ju värst med vilken marginal man helt plötsligt fick i sina avslut.
 
Lugis damer spelade ett derby mot H65 i helgen. Inte heller denna gång blev det en vinst trots mer namnkunniga spelare i Lugi. H65 fortsätter att imponera.
 
Att inte Anders Hallberg i Lugi ges en landslagschans eller ens kommer med i veckans lag är ett mysterium. Han bär Lugi på sina axlar och ska Lugi kunna nå en final så krävs det att han inte blir skadad.
 
Nu börjar jag ladda inför kvällens derby! Hoppas det dyker upp några Ystadfans ikväll. Det blir roligare då.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Op

För att komma med i veckans lag skall du helst spela i västkustlagen.

2013-02-28 @ 15:01:07
Postat av: Sverigekartan

Och var slutar västkusten. :-)

2013-03-01 @ 12:50:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0