I gång igen

Så är herrarnas elitserie igång igen även om Malmö tjuvstartade mot Ystad i helgen.
 
Matchen mellan H43 och Kristianstad verkar ju ha varit en märklig upplevelse. H43 ledde länge klart men de sista tio minuterna verkar ha varit spel mot ett mål och Kristianstad lyckades vinna stort. Vad hände med H43 i slutet? Ett mål på de sista 17 minuterna?! Tog krafterna slut eller tog nerverna överhanden?
 
Lugi ryckte också loss i slutet och vann äntligen mot spöket Malmö. Jildenbäck visar allt oftare att han är bättre än den Kristian Meijer som Magnus Grahn i ett anfall av tillfällig sinnesförvirring tog med i Veckans lag. Det känns fortfarande som en av de märkligaste uttagningarna till laget som gjorts.
 
Var det Lugis och Kristianstads bredare trupper som avgjorde igår?
 
Drott knep två viktiga poäng mot Hammarby och har kvar slutspelschansen. Men det blir tufft att nå dit. Men vem vet Hammarby kanske får en tung vår. 
 
Slutspelschansen verkar däremot borta för Ystad som är helt under isen. Vad har hänt i laget? Allt handlar inte om skador eller sjukdomar. När får tränaren sparken?
 
Såg att Glenn Andersson slutar med handbollen efter säsongen. Serien blir då en profil fattigare. Har en viss förkärlek för tuffa och småfula linjespelare.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0