Det var som fan

Jag var ju rädd igår att Danmark skulle vinna stort mot Sverige men så blev det inte alls. Imponerande av svenskarna. Och vilken revanch för förstalinan! Gottfridsson, Carlsbogård och framförallt Lagergren lyfte äntligen och visade hur bra de kan vara. De täppte verkligen till truten på mig. De var verkligen värda den poäng som domarna stal från dem. Verkligen lågt av domarna att först göra ett fel som avgjorde matchen till danskarna och sen medvetet göra ytterligare ett fel så att Danmark ändå vann. Mänskligt beteende men inte särskilt etiskt.
 
Vi får hoppas att formen är i stigande för laget för det kan behövas mot Portugal. Förlust där och man missar semifinalen. Så den förlorade poängen som Frändesjö efter matchen inte tyckte spelade någon roll hade varit skön att ha.
 
Apropå Frändesjö. Som bekant tycker jag att han gör ett bra jobb som expert. Jag har svårare för Johanna Ahlm. Tycker inte att hon säger så mycket med substans men jag gillar att hon säger vad hon tycker och att hon är kritisk när de andra försöker vara mer diplomatiska. Har ni tänkt på hur ofta hon säger "med det sagt"? Kul att hon nästan är lika gnällig och pessimistisk som jag. Sen kan jag inte hjälpa att jag fortfarande saknar Perlskog. Nuvarande kommentatorer i sändningarna är inte särskilt roliga. Ola Lindgren tycker jag också sköter sig. Kan inte låta bli att le lite smått när halländskan dyker fram som när han säger "värkeligen" istället för "verkligen". Och Hellgren är alltid stabil.
 
Suzanne Sjögren som ankare i studion är inte heller så upplyftande. Tycker hon ställer rätt märkliga frågor. Det stör mig också att hon gillar att ställa samma fråga till både Ahlm och Frändesjö. Vad är vitsen med att båda ska svara på samma sak? Det är väl tyvärr så att Viaplay inte satsar fullt ut på handboll. Men det är kul att det finns en streamingtjänst som trots allt visar handboll. Jag vägrar att använda mig av Infront. Kommer att skriva något om hur dumt Handbollsförbundet agerat när det gäller streaming inom kort. 
 
Nu laddar vi inför matchen mot Portugal! Sverige borde vinna men osvuret är alltid bäst.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0