Snopet

Det är en märklig tid vi lever i nu. Covid-läget vänder upp och ned på samhället.
 
Men det har varit konstigt i handbollsvärlden ett tag. Tänk så snopen Kristján Andrésson måste ha känt sig när han tackade nej till landslaget för att satsa på Rhein-Neckar Löwen och så får han kicken från klubben. Han trodde inte att tiden skulle räcka till med både landslag och klubb, men nu har han väl all tid som behövs. Vad ska han göra nu? Jag hade gärna sett honom som tränare för Lugis herrar.
 
Och så helt plötsligt ska Tomas Axner ta över damlandslaget. Det var rätt otippat och måste ha känts snopet för Lugi. Han har inte tidigare precis utmärkt sig som en förkämpe för damhandboll. Men han vill väl slussa in sin dotter i landslaget. Det ska bli spännande att se hur det kommer att gå för honom och för landslaget. 
 
Och så helt plötsligt så tog säsongen slut. Det kändes också snopet. Jag tycker gott att Alingsås och Höör kunde ha utsetts till svenska mästare. De har ju varit bäst hittills. Och jag tycker synd om lagen i allsvenskan som inte får chansen att kvala upp. Snacka om en bortkastad säsong. Vatrför inte flytta upp alla lag på kvalplats och inte bara de direktkvalificerade? Det hade blivit en hanterbar mängd matcher och vi hade sluppit det orättvisa poolspelet i herrarnas liga.
 
Undrar hur länge Covid-eländet håller i sig? Tänk om nästa säsong inte kan starta i september? Det skulle kännas snopet.
 
 

RSS 2.0