Kim

Och Kim Ekdahl blev alltså inte avstängd i nästa match mot Ystad, trots det röda kortet i matchen mot RIK. Det gör att matchen blir mer oviss.

Kan inte låta bli att nämna att en trolig Ystadsupporter skrivit en kommentar. Han verkar vara trött på att vi bloggar tycker att Ystad är ojämna. Men det måste man väl ändå säga att de är. De besegrar Alingsås två gånger men tappar poäng mot H43 och Kristianstad. Det känns inte stabilt. Men även om vi nu tycker att Ystad är ojämna så räknar vi inte bort dem från guldchansen, även om jag personligen inte tror att de kommer att ta guld. Winther känns inte tillräckligt bra som matchcoach.







Kommentarer
Postat av: er

Jag menade bara att det hela tiden återkommer två saker i denna lundablogg: Winthers oduglighet och Ystads ojämnhet. Håller inte med om det första men delvis dt andra även om bara matchen mot H43 var en otippad förlust. Senast mot AHK visade dock ystad att de skall vara att räkna med i slutspelet. Chansar dessutom med att vara nertränade nu och en bit in efter uppehållet. i fjol kom formtopen innan jul vilket bör undvikas ;)

2009-12-18 @ 08:33:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0