Nervöst i blå leden?

Undrar om det inte är lite nervöst i H43 idag. Bortamötet mot OV har helt plötsligt blivit en viktig match. Förlust för H43 och man är verkligen indragen i bottenstriden.

Undrar om Pava kommer att lyfta Guif. Han innebär möjligheten till mer skytte, men samtidigt borde det innebära en förändring av Guifs spel och det kan ju även få negativa konsekvenser, åtminstone under en övergångsperiod.

Kaxiga Alingsås? Har fått några kommentarer om att Alingsåsare är ödmjuka. Jag utgår från att man driver med mig. Ödmjuka kan knappast vara rätt beteckning för ett lag som knycker tandskydd, spelar hårt och ibland fult, har en speaker som gick över gränsen förra året, en hysterisk publik och spelare som i intervjuer inte precis är några mjukisar. Jag skulle vilja säga att just kaxighet och tro på sig själv är en av Alingsås styrkor, synd bara att denna kaxighet var bortblåst i de första Champions League-matcherna.

Men för övriga lag i serien var det nog tur att AHK spelade i Champions League. De tappade poängen har säkert sin förklaring i att man är trött av spelet i CL, åtminstone mentalt. Poängtappen mot H43 och Hammarby kan inte bara bero på att Bliznac är borta.

Är fortfarande irriterad idag av att Wiel Friden genom en ytlig och pladdrig blogg kan kvalificera sig för Handbollsklubben. Är det måttstocken för vad man vill lyfta fram i Handbollsklubben? Fast tanken är väl att hon ska representera damhandboll. Men finns det inte andra mer seriösa kvinnliga bloggare som kan vara intressanta?




Kommentarer
Postat av: Läsare

Trodde faktiskt att du om någon var proffsig nog att se igenom avundsjuka beskyllningar. Tandskyddet är det enda som stämmer i det du skriver. Speakerns "övertramp" var mildare än vad man hör t.ex i FOFS-Arena och Partillebohallen mm. Alingsås (ordinarie) speaker har aldrig uppmanat publiken att klappa. Däremot drog han ett skämt innan match, och Stefan Garpås klarade inte av att bli utslagen om anmälde. Att Alingsås skulle vara fulare än andra är också en myt. Hur många matcher har du sett? Du verkar enbart döma efter vad som hände FÖRRA säsongen.



Enda kaxigheten finns hos ett eller annat fan som gör bort sig i Axnérs blogg.

2009-12-03 @ 09:54:46
Postat av: Kenny

Kenny Kommentar e KUNG!

2009-12-03 @ 19:34:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0