EM-truppen

Skånska Dagbladet publicerade nyss truppen till herrarnas EM-kval. En del namn sticker ut positivt:

Olof Ask från GOG, som när han väl fick chansen i GOG har gjort en riktigt bra säsong. Han verkar också börjat lära sig försvarsspel vilket var på tiden.

Joakim Ernstsson från Tvis Holstebro, har också gjort en kanonsäsong och var i högsta grad delaktig i Holstebroarnas bronsskräll.

Och både Daniel Johansson från GUIF och Kristian Bliznac från Alingsås gjorde tydligen intryck på Ola och Staffan i SM-slutspelet och fick rättmätigt platser i truppen.

Föutom Bliznac så har vi även de andra högerhänta släggorna Warvne och du Rietz med i bruttotruppen.

Och Robert Johansson från Sävehof och Fredrik Pettersson från Hammarby får kanske chansen mot Turkiet.

Säga vad man vill om Ola och Staffan, men fega i sina uttagningar är de inte. Det måste vara stimulerande att veta man är synlig även om man inte tillhör den yttersta sverigetoppen. Det känns som om landslaget börjar få tillbaka den positiva känslan, självförtroendet och glädjen. Är det dags att börja slå sig tillbaka i den absoluta världstoppen?

Men det är jäkligt trist att Ahlm fortfarande inte syns i landslaget. Men denna gång är han väl ursäktad av sin fingerskada. Undrar om han kommer tillbaka någon gång? Jag börjar tveka. Det skulle i så fall vara om det blir OS, men då kan han gott stanna hemma om han inte spelat innan dess.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0