HEH: s hata Axnér kampanj

Vad är det som händer på HEH: s webb? Jag tappar hakan. Först sågar Rustan Axnér och alla andra bloggare och sen jamsar Marcus Haglund med. Vadan denna kampanj mot Axnér? Det känns lite planerat. Känns märkligt att använda HEH som forum för detta. Jag förstår inte heller riktigt ilskan, man får väl ta hans blogg för vad den är utan att bli så jäkla sur. Rustans uppretade inlägg tyder antagligen på att han känner sig träffad, så Axnér måste ha träffat rätt så rätt i sin kritik.

Det ska bli spännande att se hur Axnér hanterar situationen som uppstått.

Rustan tar också upp fler saker än just Axnér och hans blogg. Rustan verkar inte gilla några bloggare överhuvudtaget, så även jag fick en släng av sleven. Han till och med jämförde oss med Livets ord och Knutby. Vill verkligen Rustan inte att människor säger vad de tycker? Gillar han inte tryck- och yttrandefrihet? Också märkligt.

Och så antyder han att H43 till skillnad mot Sävehof inte alltid betalar ut löner i tid. Jag vet inte hur det är i Sävehof, men han har rätt om H43. Jag är säker på att man inte alltid betalar ut i tid och att vissa spelare har har ett officiellt kontrakt  och sedan ett hemligt, dvs man kör med pengar under bordet. Det har hänt att spelare fått vänta länge på de svarta pengarna och de har inte kunnat agera eftersom det stått andra belopp i det officiella kontraktet.

Det är konstigt att Skattemyndigheten två gånger fällt Lugi, men att man aldrig granskar H43. Antagligen har man gjort bedömningen att Lugi är lättare att granska eftersom man kör allting vitt.



Kommentarer
Postat av: JB

Skattemyndigheten gjorde 2008 en stor granskning av H43 utan att hitta några större oegentligheter. Svarta löner förekommer inte i H43.

2009-05-13 @ 12:49:11
Postat av: Be

Skriv vad du vill men ha koll på vad du skriver. H43 har inga svarta löner och är granskade.

2009-05-13 @ 13:06:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0