Högst besynnerligt

Ju mer jag tänker på Rustans attack mot Axnér desto mindre fattar jag.

Rustans inlägg är märkligt. Det är långt och aggressivt och skrivet i en slags affekt. Inlägget är egentligen ett större påhopp än vad Axnér någonsin plitat ner. Konstigt att inte tillåta Axnér att ha åsikter. Hur kan Rustan mena att det är bara han som får tycka något? Och hur kan Rustan bli så arg? Jag fattar det inte.

Och varför hackar Rustan dessutom på H43, bloggare och personer som läser och kommenterar i bloggarna (de sistnämnda framställdes som galningar)? Både bloggarna och de som läser är ju handbollsfans. Gillar Rustan inte fans? Vill han inte att folk ska engagera sig i sporten? Vill Rustan inte öka handbollsintresset? För jag tror att Axnérs och andras bloggar faktiskt just ökar intresset för handboll.

Och varför publicerar HEH inlägget? Och varför hoppar Marcus Haglund samtidigt på Axnér? Det känns som en samordnad attack. Hur många tår i HEH har Axnér egentligen trampat på?

Kommentarer
Postat av: Avbytarbänken

Klart att Rustan inte gillar fans. Sävehof är ett ofta vinnande lag trots att det inte finns några fans i Partillebo. Pliktskyldigt klappande åskådare finns det dock gott om.



Såg att du fick en känga i en kommentar om Axnérs blogg, att du inte fattat något. Kan bara ställa mig frågande till den kommentaren. Du verkar ha samma åsikt som de flesta, att HEH inte är ett forum för personliga påhopp.

2009-05-12 @ 15:09:47
URL: http://www.avbytarbanken.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0