Pilfalkeffekten

Det blev ingen större Pilfalkeffekt i kvällens match mellan Lugi och Hammarby. Han kändes lite matchovan. Lugi vann rättvist i en match där båda lagen spelade lite väl slarvigt. Lugi smyger fram och börjar få en lång rad matcher utan förluster. När väl Kim Ekdahl är tillbaks i full styrka så kan Lugi mycket väl bli en obehaglig överraskning i slutspelet, om de nu går dit, men som de spelar just nu så lär de hamna där.

Ett tag idag så trodde jag att Lugi återigen skulle tappa en vinst under slutminuterna, så som de gjorde mot Sävehof och Skövde. Men Lugi börjar bygga upp ett självförtroende, som är bra att ha i slutet av matcherna.

Dagens domare, Mikael Johansson & Jasmin Kliko, hade det inte lätt. De kändes lite vilsna och osmidiga, men det kan inte vara lätt att döma när man har en Zanotti och en Staffan Olsson som står och skriker hela tiden. Men jag måste också säga att domarna visade mod som bl a vågade döma bort två mål för Lugi. 

 

Kommentarer
Postat av: Avbytarbänken

Kliko och Johansson har den lägsta toleransnivån, tillsammans med Widell/Åström, och visar konstant ut för småsaker.



Skulle vara intressant att höra vad Ulf Sandgren presenterade för tankar i programbladet. Har bara läst rykten om detta på nätet. Stürmerfoul har säkert koll.

2009-11-25 @ 10:20:25
URL: http://www.avbytarbanken.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0