Inte så lysande av Danmark

Danmark vann väntat mot Österrike med fyra bollar i en rätt dålig match. Men det var min själ inget skönspel. Hade Österrike haft en hyfsad målvakt och hade man inte missat tre straffar så hade det kunnat bli en skräll. Framåt spelade Danmark rätt ok, men bakåt är det lika ihåligt som det var under testmatcherna. Får Danmark inte stopp på det så blir det garanterat inget guld.

Från Danmark kan också rapporteras att Ulf Schefvert fått kicken från GOG Odense. Nu har Ystad ytterligare en tränare man kan kontakta.

Och Polen vann också rätt väntat mot Tyskland med 27-25 i en betydligt bättre match. Imponerande målvaktsspel i första halvlek gjorde ett det var målsnålt i början. Matchen avgjordes i slutet av första när Bielecki bombade in tre raka bollar. I andra halvlek så rasslade målen lite oftare och även om Tyskland vann halvleken så kom man aldrig kapp.