Johanna Wiberg

Ja, hon kommer som alla vet förstärka Eslöv till nästa säsong. Men är det någon som vet varför hon kommer tillbaka till Sverige? Hon borde vara intressant för flera danska klubbar? Eller har spelarmarknaden helt kollapsat i Danmark? Eller ska hon börja jobba civilt i Sverige?

Oavsett anledning så blir hon en höjdarförstärkning för Eslöv. Hörde att H43/Lundagård också var intresserade, men Johanna gjorde säkert rätt som valde Eslöv, trots sitt förflutna i Lundagård. H43/Lundagård bör inte kunna vara ett topplag nästa år. Och hade säkert inte heller samma ekonomiska förutsättningar.

Att Annika Wiel Fredén återkommer till Sverige är ju också kul, men jag tror inte att hon blir samma lyft för Heid. Har aldrig förstått hennes storhet varken som spelare eller bloggare.



Kommentarer
Postat av: Evert

Annika är en vinnarskalle och betydligt vassare än WIkensten bakåt. Hon har spelat i ett skitgäng, Horsens. Låt henne visa nu att petningen var felaktig, för det hon skrev i bloggen kan vi i Stockholm tyvärr endast hålla med om. Så helt illa var den ju inte....



Förresten, lev väl !

2010-03-24 @ 15:55:04
URL: http://stockholmshandbollen.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0