Stockholmshandboll

Som lantis är jag inte så förtjust i Stockholm och stockholmare. Tvingas tyvärr åka till Tjockhult några gånger om året i jobbet och upphör aldrig att förvånas över att Sibirien verkar börja där någonstans.

Men däremot så inser jag att handbollen inte kommer att få någon större mediabevakning, framförallt när det gäller SVT, om inte handbollen blir stor i Stockholm. Det behövs definitivt fler Stockholmslag i elitserien. Talanger finns det ju gott om på ungdomssidan. De borde räcka till fler än ett lag i elitserien.

Men jag misstänker att klubbarna inte riktigt är på hugget när det gäller att dra in pengar. Det talas om den stora konkurrensen mellan idrotterna i huvudstaden, men samtidigt så är ju möjligheterna mycket större. Här finns de stora företagen, makten och härligheten.

Och hur ser hallarna ut i Stockholmsområdet? Hur modern känns Eriksdalshallen? Här behövs ett lyft. 

Men det är glädjande att konstatera att det finns eldsjälar som gillar handboll i Stockholm. Som den nystartade bloggen http://stockholmshandbollen.bloggagratis.se/ . Verkligen en rolig nykomling! Den kommer säkert att få igång en hel del debatter. Här verkar Axnér få en utmanare när det gäller att vara elak. Intressant inlägg idag förresten om Handbollskanalen. Luktar inte den upphandlingen mygel på lång väg?

Hoppas bara att bloggen orkar fortsätta att hålla samma tempo. Och låt oss hoppas att handbollen växer i den kungliga huvudstaden.

Jag börjar dessutom förstå att bloggagratis verkar vara ett betydligt bättre forum för bloggare. Det är nog läge att lämna blogg.se, som saknar en hel del finesser.

Kommentarer
Postat av: The Fantom of Stockholm

Tackar och bockar...jo visst kan vi vara elaka mot dem som förtjänare det...och visst är Stockholm avgörande för om pengarna ska komma in på allvar i handbollen...så är det...vi behöver 2 hallar till för arrangemang. Talangerna har vi och sponsorerna kommer när det finns tillräckligt stora arenor att verka i....Intressant med Fotbollspremiären igår...sämre siffror än på mycket länge...vem fan vill gå på fotboll i ett U land som Sverige. Nä! Vi hjälps nog åt på alla håll och kanter..På återhörande



Evert Ekh med h

Postat av: Dodo

Får jag rekommendera Wordpress?

2010-03-15 @ 20:51:24
URL: http://snickesnack.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0