Munsbitar

Team Tvis Holstebro var totalt chanslösa mot AG Köpenhamn igår. Även om AG tappat en poäng hemma mot Skjern så är de i särklass i danska ligan. Lite synd att man inte får se dem i någon internationell turnering för de är riktigt bra. För att vara ett köpelag så har de en förvånansvärt bra lagmoral. Bra gjort av tränarna! Även om det kryllar av duktiga spelare så är jag mest imponerad av deras smarthet som lag. De känns riktigt rutinerade och internationella. Så fort motståndarna tappar i fokus eller tvekar så blir de straffade.

Kollade lite på Joakim Ernstsson igår. En gång i tiden var han ett stjärnskott på väg in i landslaget, men nu är han ute i kylan. Det har gått rätt bra för honom i danska ligan, men igår tyckte jag att han vägde lätt mot AG-spelarna.

Kolding blev en annan munsbit mot Montpellier igår. Ett Kolding som utklassar Sävehof blir sedan utklassade av Montpellier. Det är sån skillnad mot svenska lag och topplag i Europa.

Lugiklacken undrade om de hördes i webbtv-sändningen. Och det gjorde de. Inte hela tiden och inte så mycket, men nog hördes bl a ropen "men vi har Bönne Nordmark".

Signaturen OK satte nog fingret på problemet med Pelle Käll när han/hon skrev: "Pelle Käll kan helt klart handboll, men människor är han lite sämre på..........!".

Och nu väntar en intressant handbolls-eftermiddag.






Kommentarer
Postat av: Generalen

Pelle Källs största problem är att han hittar fel hos alla andra men aldrig hos sig själv.

2010-11-22 @ 14:44:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0