Överraskningar

Malmö är ett märkligt lag. Vem hade kunnat tro att de skulle plocka Sävehof på en poäng igår? Och det kunde också ha blivit två. Som sagt, Malmö är svårtippade. Det är bra att Sävehof inte går helt opåverkade genom serien. Det hade varit tråkigare om de ryckte loss i serien.

Och så förlorade Alingsås igen. Vad är det som inte stämmer? Visserligen var både Bernhardsson och Bliznac borta igår, men ändå. Det såg ju bra ut när Wedberg kom tillbaka som tränare, men så har det blivit tre raka förluster nu. Och dessutom i jämna matcher, matcher som Alingsås förr ofta klarade av att vinna med sin kämpaglöd. Märkligt hur lätt det är att komma in i en negativ spiral.

Och Hammarby går bättre än väntat. Det är också konstigt. Jag som trodde att de skulle slåss om nedflyttningen med Lindesberg och H43.

Ikväll får H43 stryk igen. Tråkigt att Bamberg är borta resten av säsongen. Och jag undrar vad som hänt med Daniel Lindqvist. Han är sig inte riktigt lik i år och har inte varit lika tongivande som han brukar i H43. Hoppas för H43: s skull att han snart är tillbaka i gammal form igen.

Det ska bli intressant att se om Ystad kan vinna mot RIK i morgon. Det känns som en viktig match för båda lagen. Det känns som om det kan bli en jämn match. Jämna matcher lär det också bli mellan Aranäs och Lugi (tror inte att Aranäs spelar lika dåligt igen som de gjorde borta mot Lugi) samt mellan Drott och Kristianstad. Malmö däremot bör ju vinna mot Lindesberg (ett Lindesberg som snart måste börja fixa lite poäng).


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0