Kolding

Märkligt med handboll ibland. Kolding har börjat uselt i den danska ligan, men spelar istället riktigt bra i Champions League. Igår vann man helt rättvist mot Hamburg. Men det var ett nästan pinsamt oengagerat Hamburg som Kolding mötte. Inte ens ett av de bästa lagen i världen kan vinna om man inte anstränger sig lite grann. Man trodde väl att det skulle gå lika lätt som i träningsmatchen mellan lagen i somras där Kolding fick stryk med 25 bollar. Framförallt hade tyskarna inte ens en tillstymmelse till försvarsspel. Det mest märkliga var att inte heller tränaren Martin Schwalb verkade bry sig om man vann eller ej. Är man så säkra på att vinna gruppen trots förlusten mot Kolding?

Kolding har nu alltså full pott efter tre omgångar. Men i nästa match blir det svårare. Det är antagligen helt omöjligt att ta poäng borta mot Vezprem.

Under matchen diskuterade de danska kommentatorerna om Oscar och Per Carlén skulle gå till Hamburg till nästa säsong. Hamburg ska byta tränare till nästa år och Per är tydligen ett hett tips.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0