Testmatcher

Vinsten igår mot Tunisien var väl väntad. Tunisien är inte längre vad man har varit. Men det svenska spelet var inte särskilt lysande, om man undantar de perioder när man var en man mindre.  

Det är fortsatt oroväckande inför VM att det uppställda spelet är så dåligt. Och det är också oroande att Ekbergs straffskytte fortsatt är lite skakigt.

Bäst igår tyckte jag att Petersen var. Duktig både framåt och bakåt. Jag är imponerad av hans försvarsspel. Han är minsann inte rädd för att få en smäll.

Undrar om inte Sjöstrand tog Beutlers plats bakom Andersson? Och det kanske inte är helt fel. Om nu Andersson är förstavalet så är Sjöstrand kanske ett bättre alternativ som komplement eftersom Beutler och Andersson är mer samma typ av målvakt.

Och jag undrar om inte Fredrik Larsson är den andre som får stiga av. Det blev ingen riktigt snurr på spelet när han var mitt-9:a.

Kim Andersson var också blek igår. Men det kanske inte är så konstigt. Det är väl så det fungerar när man är lite ringrostig.

Men Jernemyr är tillbaka. Vilken förstärkning han innebär för försvaret! Ren idioti från Staffan/Ola att inte vilja ha med honom innan.

Brasilien skakade Danmark i 40 minuter. Danmark kommer inte att vinna VM. Förvars- och målvaktsspelet är inte vad det har varit. Men anfallsspelet med Mikkel Hansen i spetsen är däremot riktigt vasst. Vilket helt otroligt skott Mikkel har. Men anfallsspelet kommer inte att räcka till för att kompensera det sämre försvarsspelet.

Undrar hur Sverige och Danmark spelar idag? Kommer man att mörka vissa saker inför ett ev möte i VM? Det bör bli en match mellan bra försvar och bra anfallsspel.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0