I sista minuten

Så åker alltså Lindesberg ut. Tajmingen med den nya hallen är den sämsta tänkbara. Nu vet jag inte hur klubben har jobbat, men borde inte Lindesberg fått bättre uppbackning när man äntligen fått en ny hall? Borde inte hela bygden slutit upp och gett klubben den ekonomiska förutsättning som kunde ha inneburit ett förlängt kontrakt? Fast den andliga revolution man ville införa när man sparkade Puljevic, återgången till det gamla Lindesberg, var väl inte heller så smart. Men chansen är trots allt stor att man kommer tillbaka. Väl mött då.

Och för de blå så var det en nagelbitare igår. Det blev jämnt i slutet av matchen efter det att H43 inlett bäst. Alingsås missade en straff i slutminuterna, medan H43 satte sin. Det kunde lika gärna gått åt andra hållet. Men än är faran inte över för H43. Nu väntar ett ovisst kval, men H43 är för bra för att åka ur. Men har verkligen H43 inte fler fans? 786 åskådare i en sån viktig match! Märkligt.

Vad ska man förresten säga om Alingsås. Det är ju otroligt hur laget blandar och ger under säsongen.

Nu återstår det en omgång av elitserien. Jag är antagligen korkad men varför kallas nästa omgång för omgång-33 på HEH när lagen har spelat 32 matcher när omgången är färdigspelad? Den spänning som återstår är vilka som går till slutspel och vilka som slipper kvalspel. Jag tror att Ystad och Aranäs hamnar i ingemansland och missar slutspelet men slipper också kvalspelet. Hammarby och Kristianstad får istället följa H43 till kvalspelet.

En helt annan sak. Jag såg Lugis reservlag Farmen besegra Mölndal idag i kvalet till division 1. Det är bara att konstatera att Lugis återväxt är god. Men när Axnér sprang in på planen så var vi flera som oroliga att han skulle skada sig. Men han visade sig vara i förvånansvärt god form. Det är faktiskt imponerande att en sån gammal man kan vara så pigg. 





 





 

Kommentarer
Postat av: fd Avbytarbänken

Alla lag har stått över en omgång, eftersom polerna har udda antal lag. Därför blir det 33 omgångar, men 32 matcher.

2011-03-20 @ 22:51:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0