Skam

Vad höll H43 på med igår? Jäkligt schysst mot Caperiotumba att skänka bort två poäng till Hammarby, så att Hammarby kanske slipper åka ur. Hur kan H43 ligga under med 22-8 i paus mot bottenlaget? Det är ren skandal och fullständigt obegripligt. Och hur kul kan det ha varit för de fåtaliga H43 fansen?

Guif ville tydligen vinna serien i år och kom med ett bra lag till Halmstad. Det blev vinst för Guif och nu ligger Lugi på en slutspelsplats men det kommer att vara ovisst in i det sista. Lugi kan mycket väl förlora mot Hammarby borta även om jag tror att bottenstriden är avgjord nu. Jag kan aldrig tänka mig att Caperiotumba vinner mot Ystad i sista omgången.

Övriga matcher igår var märkligt jämna. Alingsås vann med uddamålet borta mot Malmö. Men då ska man veta att Malmös båda mitt sexor var borta. Sebastian Geissler är ju långtidsskada och nu kunde inte heller Mirsad Pecikoza spela. Och man hade dessutom Richard Eriksson febersjuk. Det visar ändå på en viss styrka från Malmö.

Kristianstad spelade oavgjort hemma mot Sävehof. I en match där Sävehof var lite väl loja i första halvlek. Kristanstad var nära att vinna men Sävehof lyckades kvittera i slutet. Kristianstad är mycket upp och ner just nu. Det känns som ett lotteri att möta dem, åtminstone på deras hemmaplan. Vem vill möta dem i ett slutspel?  

Skövde vann med ett mål mot Aranäs. I en match som lär ha varit rätt avslagen. Men vilken usel publiksiffra: 317 personer i elitserien är inget att hurra för. 

Nu är slutspelet snart här. Vilka lag är minst slitna eller har minst skador? Det är väl så viktigt som att ha enstaka bra spelare. Men frågan är om något lag kan stoppa en SM-final mellan Sävehof och Guif. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0