Nästan

Det gick ju nästan för AG igår. Det såg länge ut att bli en finalplats. Man hade kontroll på matchen ända fram till mitten av andra halvlek. Men sen tappade man lite av fokus och drog på sig några snabba utvisningar och straffar till Atletico och så var spanjorerna ikapp och förbi. Men det var jämnt in i det sista. Domarna dömde bort två raka mål för AG under slutminuterna och det avgjorde slutgiltigt matchen.

Matchen visade att AG troligen är i europatoppen för att stanna. Men matchen visade också att vana vid den här typen av matcher är avgörande. Det är ingen slump att Kiel och Atletico är i final i år igen. När det drar ihop sig så är man lite kallare och lite smartare. Men man har också en del flyt med domsluten. Det märktes i båda matcherna. Och framförallt i matchen mellan Kiel och Füchse Berlin. Det norska domarparet gjorde en riktigt usel domarinsats som upprörde båda lagen, men nog var Kiel det lag som drabbades minst.

Nu känns det som ett guld igen till Kiel som såg starkast ut igår. Omeyer och Jicha var återigen ruggigt bra. Matchen om tredje pris tror jag AG tar hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0