Veckan som varit

Har tyvärr inte haft tid att skriva i veckan. Och knappt nu heller. Åker utomlands om några timmar.

Härligt att Lugis damer äntligen och för första gången når en SM-final. Men det satt lika hårt inne i den avgörande matchen som i de andra matcherna. Lugi ledde bara vid två tillfällen och segermålet kom när det var tre sekunder kvar. Och visst var det Sabina Jacobsen som avgjorde. Men bäste Lugispelare var äntligen Maria Adler. Hoppas det inte var en tillfällighet. Men inte kan det väl bli guld? Även om jag är vinröd så är Sävehof favoriterna. Och någonstans känner jag att det gäller för Lugi att ta chansen. Det kan dröja länge innan man är i final igen.

Och vilken härlig match Kristianstad bjöd på igår mot Guif. Och vilken fantastisk publik. Alla Lugifans borde åka dit för att se hur man gör för att stötta sitt lag. Här skäms man inte för att måla sitt ansikte. Men det kändes konstigt att se alla glädjescener från Kristianstadspelarna. Det var nästan som om man vunnit SM-guld men dit är det fortfarande långt. Det krävs ytterligare två vinster. Och Guif lär tyvärr avgöra hemma i den femte matchen. Det kändes länge som om Guif skulle vinna relativt lätt igår men vad hände i andra halvlek? Och ska Kristianstad överhuvudtaget ha någon chans så måste Jesper Larsson storspela i målet samtidigt som Lars Möller Madsen storspelar framåt.

Och var vad med Roger Blomquist igår? Han var ju helt uppjagad och överförtjust i Lars Möller Madsen och Jesper Larsson. Vart tog objektiviteten vägen? Det var närmast pinsamt ett tag.

Domarparet fick beröm igår. Och det var nog första gången som jag tyckte de skötte sig. Men det var också första gången de inte fick för sig att visa ut spelare för protester.

Och nu åkte H43 ur elitserien. Trist! Men Kos kommer ju tillbaka nu. Blir han räddaren? Det var han som fick upp H43 förra gången. Förhoppningsvis lyckas han igen. För jag kommer att sakna derbyna nästa säsong.

Kommentarer
Postat av: krille

bra leif första gången du INTE klagar på domarna björk /andersson

2012-06-13 @ 08:15:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0