Lugi

I går förlorade Lugis damlag mot Buxtehuder SV. Inte direkt förvånande men jag trodde ändå att Lugi skulle ha en chans att gå vidare efter vinsten borta. Efter matchen så skyllde tränare Dragan Brljevic som vanligt på tunn trupp och orutin. Det har ju varit ett mantra de senaste åren att laget är ungt och att truppen är tunn. Och ändå så har Lugi värvat och värvat de senaste åren. Men flykten från Lugi har väl varit lika stor. Istället för att hela tiden leta efter spelare i andra klubbar så kanske man skulle anstränga sig mer för att behålla sina spelare.
 
När Lugi har internationella gäster så brukar Lugi skriva programblad mm på engelska. Det är trevligt och en fin gest mot gästerna. Men det är ett mysterium att man inte anstränger sig mer för att skriva korrekt engelska. Jag är ingen stjärna på engelska men brukar ändå alltid hitta ett antal stav- och grammatiska fel. Varför i hela friden låter man inte någon korrekturläsa materialet innan det publiceras? I gårdagens programblad stavade man fel på Buxtehude några gånger och hade ett antal tydliga stavfel och utöver det några tveksamma grammatiska formuleringar. Det ser inte särskilt proffsigt ut. Skicka till mig nästa gång och jag lovar att rätta materialet. En liten bagatell till. R: et i Buxtehuder är ett genetiv R. Då bör man antingen kalla laget för Buxtehude eller Buxtehuder SV, inte enbart Buxtehuder. Om det nu är någon som förstår vad jag menar.
 
Herrarna hade däremot tur i oturen igår. Det måste ha varit obehagligt när busschauffören svimmar på motorvägen och bussen hotar att köra av vägen. Starkt av lagledaren Carina Nilsson som tog tag i ratten och kunde hålla bussen på rätt köl. Man kan konstatera att det har sina risker att ett helt lag åker iväg samtidigt i samma fordon. Hade oturen varit framme igår så kunde det inneburit skador på en stor del av truppen. Vilken rysare!
 
Hoppas Lugi lyckas bearbeta olyckan innan derbyt mot Kristianstad på onsdag. Då krävs verkligen att Lugi är på plats mentalt om det ska kunna bli en vinst för de vinröda.
 
Kul att det är dubbelmatch på onsdag. Damerna inleder före herrderbyt med en match mot Spårvägen. Det blir en helafton med handboll. Det kan inte vara bättre.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0