Det var som fasen

Vad har hänt med Malmö? Har Magnus Andersson något på gång. Vem hade trott att Malmö skulle vara obesegrade efter att ha mött Drott, Lugi och Ystad. Inte jag i all fall. Och det var nära två poäng till igår. Ystad kvitterade när det var 2 sekunder kvar. Malmö ledde med 2 bollar när det återstod runt 2 minuter, men det blev Ystad som gjorde de sista målen. Malmö fick smaka på sin egen medicin så att säga.
 
Det har ju varit en del snack om hur Ystad skulle kunna ersätta trion Palle Hansen, Jim Gottfridsson och Sebastian Seifert. Alla var väl inte säkra på om ersättarna Mikkel Ibsen och Mikkel Sjöberg skulle hålla samma klass. Ibsen spelade väl inte igår men Sjöberg kastade in 10 bollar så det verkar ju ha varit en bra värvning.
 
Kan konstatera att Malmös nyförvärv Adam Lönn åter levererade. Vad månde bliva?
 
Rimbo torskade även denna gång med uddamålet. Måste kännas jobbigt för nykomlingarna. Men det är nog läge att höja en varningsflagga för Rimbo. Ett sådant sammansvetsat familjeföretag kommer att göra livet surt för många lag i serien. Egentligen skulle man skriva en bok om laget så unika som de är.
 
Såg att Frändesjö tagit ut sitt första veckans lag i tv. Känns kanske lite tidigt när inte alla lag hunnit spela en match. Nåväl, att Malmö dominerar laget är ju helt på sin plats. Det är ju inte mycket att diskutera. Malmö är största överraskningen hittills.
 
Ikväll är det Lundaderby i biblioteket. Kan inte tänka mig annat än att Lugi vinner enkelt, men det hade ju varit roligare om det blev en fajt ända in till slutsignalen. Hoppas att det blir hyfsat med publik (över 2000) och att det blir en bra stämning. Ska bli intressant att se om Lugi infört några nyheter i arrangemanget eller om allt trillar på i samma gamla hjulspår. Gissa vad jag kommer att skriva om i nästa inlägg?
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0