Hett

Det gick tydligen hett till i matchen mellan Lugi och Alingsås. Lugis Jildenbäck och Alingsås Tellander "slogs" och publiken kastade ner saker på Zanotti och en matchdelegat. När jag läste att domarna inte var tillräckligt kompetenta för att hantera matchen så tänkte jag helt ärligt att det måste vara bröderna Gomér. Och tyvärr hade jag rätt i min misstanke. Detta domarpar är inte bra. De kunde inte ens döma i en lättdömd match mellan Hammarby och RIK i helgen. Domarstandandarden i Sverige är ett problem och borde ha högsta prioriet för förbundet. Det drabbar svensk handboll och det ser jäkligt illa ut att svenska domare diskvalificeras från internationella uppdrag.
 
Lugi är annars på march just nu. Först revansch mot Ystad och Malmö och nu även två raka vinster mot Alingsås. Det är trots allt ett styrkebesked att vinna borta mot Alingsås även om spelet tydligen kärvade lite igår.
 
Jag har varit kritisk mot Lugis ovilja att värva ytterligare en målvakt. Och så hoppar Johan Larsson då och då in och gör stormatcher och var väl bäst i Lugi igår. Och det verkar som om Lugi haft tur som helt plötsligt kanske har fått en reservmålvakt av god standard. För det handlar om tur och inte en medveten handling. Lugi trodde inte själva på Johan Larsson i början av säsongen när man hade en helt annan reservmålvakt. Så även om resultatet av Lugis flathet verkar ha blivit gott så är det fortfarande ytterst märkligt att man inte värvade en målvakt inför säsongen. Och om nu Johan Larsson är en bra målvakt. Varför får han inte spela mer? Mot Ystad senast när Christensen underpresterade dröjde det ändå 45 minuter innan Johan kom in.
 
Ystad ja. Det är obegripligt hur man kan vara så dåliga. Visserligen har man drabbats av skador men borde ändå inte vara ett lag i spillror. Den här säsongen är körd och Ystad får vara glada om man slipper kvala för att vara kvar.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Tathias Mholin

Har Krister Andersson och Per-Ola Björk gjort comeback?

2014-02-15 @ 10:20:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0