Vilja

Så viktigt det är med vilja i handboll! Lugi förlorade klart mot Önnered för att sedan vinna klart mot RIK. Skillnaden mellan matcherna var viljan. Och Lugi var hetare än RIK i måndags. Med tanke hur det jämnt det är i serien så är varje poäng viktig.
 
Förutom poängen så var det glädjande att se försvars- och målvaktsspelet. Så härligt att se Oscar Jensen göra en kanonmatch i Lugi, samma Lugi som för något år sedan inte tyckte att han platsade. Oscar en schysst kille så jag unnar honom varje lyckad match. Zoran Roganovic gjorde också en bra insats, framförallt i försvaret. Säga vad man vill om Zoran men han är ett riktig proffs som alltid försöker göra sitt jobb.
 
Roligaste Lugiinsatsen tyckte jag annars var Wickman Modighs ena block på ett skott från Linus Arnesson. Det var verkligen helt stängt.
 
Det tråkigaste var publiksiffran och den total uteblivna stämningen. Trots segern så var det inte mycket till handbollsfest. Ja, det var inte speciellt kul att se domarparet heller. Maths Nilsson och Patrick Håkansson har passerat bäst-före-datum med något år. Det är rätt upprörande att se ett domarpar som är så oengagerade och bekväma. Det är dags att lägga pipan på hyllan.
 
Nu är det bortamatch mot Skövde i morgon. Skövde måste snart börja vinna om de inte ska missa slutspelet, om det nu inte redan är för sent,  så det lär bli en tuff match.
 
En gissning om vilka lag som missar slutspelet. Jag tror det blir Ystad, Skövde, Drott, Ricoh och Önnered. Av de lag som ligger topp åtta så blir det alltså Ystad som missar slutspelet. Laget verkar ha tappat formen helt efter speluppehållet. En rätt märklig scenförändring.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Bigge

Kul att du håller på.
Det är så många handbollsbloggar som lagts ner.
Läser din med intresse.

2015-03-08 @ 15:17:02
Postat av: C

Å det blir inte Ystad som du spådde.

2015-03-20 @ 07:45:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0