Förnedring?

Snart match mot Danmark. Frågan är hur elaka danskarna kommer att vara. Hur förnedrade kommer svenskarna att bli? Måtte det inte rasa iväg! Inte för att det har någon större betydelse för att nå ett OS-kval. För Sverige lär inte klara av att nå OS-kvalet. Har svårt att tänka mig att man slår Ungern. Och det är inte alls säkert att Spanien slår Ryssland.
 
Norge hade chansen att nå semifinal igår. Men troligen missade man semifinalen när man tappade en poäng mot Makedonien. Nu gav man istället Polen chansen att knipa platsen. För inte vinner Norge väl mot Frankrike i morgon?
 
Spanien som såg så starka ut före EM verkar ha mattats. Tror inte längre på någon medalj för spanjorerna.
 
Apropå förnedring. Det är klart förnedrande för handbollen att fusket ökar. Det är alldeles för många kantspelare som står i målgården innan de skjuter. Och det är alldeles för många som kastar sig tillbaka för att försöka få domarna att blåsa för offensivt fel. Handbollen måste försöka få stopp på fusket. Om det här tramset fortsätter att öka så hotas handbollen. Vem vill gå och titta på en sport där det fuskas hela tiden? För att inte tala om hur svårt det kommer att bli för domarna att döma. Handbollen som en gentlemannasport är på väg att försvinna. Och det tycker jag är otroligt sorgligt.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0