Märkligheter

Ricoh blir AIK. Varför i hela friden? Vem tjänar på detta? Det verkar svårt för handboll att riktigt slå igenom i Stockholm. Ja, det samma verkar ju gälla i Malmö. Endast 1300 åskådare kom för att se HK Malmö i första semifinalmatchen någonsin. Uselt! Förhoppningsvis kommer fler nu när Malmö studsade tillbaka och vann mot Alingsås. Känns som en jäkligt öppen matchserie.
 
Kim Ekdahl du Rietz skrev på för två år i PSG. Det är nog det märkligast som hänt senaste tiden. Men Kim är också en av de märkligaste människor som stått på en handbollsplan. Onekligen ett stort steg från att sluta spela handboll till att gå till en storsatsande klubb. Antar att Kim insåg att han trots allt behöver pengar. Att man behöver ha ett jobb och tjäna pengar är annars något som de flesta av oss brukar förstå.
 
Att Lugi trots allt spelade jämnt senast mot Kristianstad var också konstigt. Har Lugi blivit bättre eller Kristianstad sämre? Vi får se ikväll om det var en tillfällighet. Som vinröd hoppas jag verkligen på en vinst så att chansen till final kan leva kvar.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0