Lite av varje

Vad har hänt med Bodens damer? Laget har ju gått som en raket senaste säsongerna och hela tiden förbättrat sig men nu verkar första motgången inträffat. Funkar det inte med nya tränaren Patrik Liljestrand? Liljestrand låter annars som en bra värvning. Jag hoppas att laget rycker upp sig så att det nordligaste elitlaget i Sverige inte åker ur. Hade varit riktigt tråkigt tycker jag.
 
Lugis damer inkasserade tredje raka förlusten igår. Jag är inte så förvånad. Det är ju tyvärr så att man inte fullt ut ersatt spelare som lämnat laget. Och sen envisas man ju med att behålla Dragan Brljevic trots att han under alla år inte lyckats få ut max av lagets potential. Anfallsspelet är lika torftigt nu som förr men nu har även försvarsspelet börjat svikta. Det är lite tråkigt att Lugi inte längre går framåt. Lugi har mycket att lära av H65: s professionalism.
 
Herrarna däremot fortsätter att överraska. De spelar bättre än vad jag hade trott även om de fortfarande har svårt att knyta ihop säcken. Tycker att man borde ha slagit Alingsås senast men får kanske vara nöjda med poängen ändå.
 
På det stora hela saknar jag framtidstro och vilja att bli bäst i Lugi. Det verkar som om styrelsen är nöjd med att ha två seniorlag som hamnar i mitten av tabellerna. Till stor del är det säkert en pengafråga. Pengarna räcker inte riktigt till att ha två seniorlag i toppen. Men det jag saknar är en vilja att få in mer pengar. Hur aktivt jobbar man på sponsormarknaden? Hur bra är man på att marknadsföra matcherna och att skapa en fest runt dessa? Tror det finns en hel del att förbättra. Börjar faktiskt tycka det är tråkigt att det aldrig lyfter i Lugi. Det är tveksamt om jag vill köpa säsongskort nästa år också.
 
Kan med viss skadeglädje konstatera att Kristianstad tappar publik. Både i ligan och i Champions League. Är det verkligen vinsterna som är det roliga och inte själva handbollen? Börjar festen närma sig sitt slut? Det var alldeles för glest på läktarna när Kristianstad mötte Montpellier i helgen. De som inte var där missade en bra match där Kristianstad var nära att ta två poäng men fick nöja sig med en pinne. Bra jobbat i alla fall att inte förlora mot de regerande mästarna.
 
Såg förresten Flensburg slå Magdeburg för någon dag sedan. Det blev en jämn match även denna gång. Tyckte att Lagergren såg lite trött ut och var inte lika bra som han brukar. Jeppsson fick inte många sekunder på plan, apropå att stå still i utvecklingen.
 
Herrarnas träningslandskamper var väl så där. Tyckte att laget var rätt blekt både mot Spanien och Österrike. Mot Spanien blev man nästan utklassade trots att det blev jämnt på slutet. Känner viss oro inför VM.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0