VM-trupp

Så tog Solberg ut sin trupp till VM. Det blev helt väntat och inga överraskningar. Känns som han helst tar ut sina favoriter och inte gärna vill prova något nytt. En bra trupp men jag hade hellre sett Jesper Nielsen i truppen på bekostnad av Fredric Pettersson. Är också lite tveksam till Mikael Appelgren. I sina bästa stunder är han en världsstjärna men hur är hans fysiska status? Kanske hade det varit säkrare att ta ut Peter Johannesson? Eller varför inte prova Olle Forsell Schefvert som utvecklats i Rhein Neckar Löven och är bra både i anfall och försvar. Det är en svår balansgång för en tränare att välja mellan det som man vet fungerar och något nytt som kan bli bättre men också riskera att bli sämre. Och så meddelade Stycket att han inte 
 
Ystad fortsätter att vinna i europaspelet. Riktigt kul att svenska klubbar kan hävda sig ute i Europa. Igår vann man en rätt rolig match mot Valur borta. Ett Valur som bestod av små killar men som spelade ett snabbt och varierat anfallsspel. Ett rätt annorlunda motstånd än vad Ystad är vana vid. Men det är väl det som är det utvecklande med att spela utomlands att man får chansen att möta ett annorlunda motstånd. En andraplats i gruppen känns alls inte omöjligt. 
 
Fredrik Olsson lämnar Lugi nästa säsong. Det gör mig orolig. Vem ska ersätta? Lugi har väl inga pengar att värva för? Det är tråkigt men det börjar se mörkt ut för Lugi. Nu ligger man bara två poäng från sistaplatsen i serien och risken att åka ur är inte helt liten. Och till det kan man alltså lägga att man tappar sin bästa spelare. Och så går det även rykten om att Casper Käll kanske också lämnar. Det börjar kännas som att Lugi inte har råd med två lag i högsta serierna. Framtiden får utvisa om jag har fel. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0