Nu gäller det

Viktig match i kväll för damerna i EM. Vinst mot Danmark och vägen till semifinal ser riktigt öppen ut. Och även om det känns tufft så känns en vinst i kväll inte alls omöjlig.
 
Hoppas Ryde får inleda i mål. Jag har aldrig förstått varför Bundsen av många rankas som en bättre målvakt än Ryde. Ryde är en betydligt stabilare målvakt som i längden alltid är bättre än Bundsen. Det är dags för Axnér att inse att Ryde bör vara förstamålvakt.
 
Sen var det hemskt för Dano att åka på skadan senast. Det såg riktigt läbbigt ut. Men för laget så tror jag inte att det gör så mycket. Jag hade alla dagar hellre spelat Emma Lindqvist på höger nio än Dano. Dano saknar den erfarenhet och klokhet som Lindqvist har. Dano är ett alldeles för stort riskmoment.
 
Såg Montenegro mot Tyskland igår och de kommer att bli farliga eller åtminstone jobbiga att möta för alla lag. Stöttade av en stor supporterskara var de otroligt jobbiga, de spelade tufft rent fysiskt samtidigt som de filmade konstant i alla situationer. Det är intressant att se hur Balkanlag lyfter sig på hemmaplan. 
 
Känns som om gruppvinnarna i övriga grupper kommer att bli Frankrike, Norge och Montenegro. Och de kan mycket väl bli tre av semifinallagen. Och sen får vi hoppas att Sverige vinner i kväll och blir det fjärde laget i semifinal. Det verkar enklare än på länge att gå till semifinal. Det är några lag som inte är lika bra som tidigare. Den stora missräkningen hittills är Spanien som inte går att känna igen. Det lär bli ett tränarbyte efter EM. Ungern har väl inte heller varit så bra hittills men det är mer väntat. Och Per Johanssons Nederländerna känns inte heller lika bra som tidigare år. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0