Grattis i efterskott

Vill bara önska IFK Kristianstad grattis i efterskott! Det måste kännas skönt i nordöstra Skåne att det blev ett guld efter några missade år. Nu kanske publiken vänder åter till hallen. Tycker de har svikit lite de senaste åren. 
 
I den avgörande matchen var Kristianstad det bättre laget och vann rättvist även om Sävehof länge spjärnade emot. Kanske var det avgörande att Skipagøtu mattades på slutet och gjorde väl sin sämsta match i finalspelet. Bäst rakt över i alla matcher var annars Markus Olsson. Vilket finalspel han gjorde! 
 
Nu närmar sig slutet på säsongen, vilket alltid känns lite vemodigt, men det finns fortfarande några guldkorn kvar att se. Finalspelet i Champions League både för damer och herrar är alltid lika kul. Vem som blir mästare för damerna känns rätt ovisst men när det gäller herrarna så vinner Barcelona i år igen. Och så har vi avslutningen i den tyska ligan. Där pekar det mesta på nytt guld för Kiel men osvuret är ju bäst. Det är otroligt vilken lång säsong de har i Tyskland. Förstår att spelarna blir slitna. 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0