Minsann

Så vann Lugis herrar en match i elitserien. Det är kanske snart dags att göra en pudel. Jag trodde att Lugis damer skulle klara sig kvar men herrarna åka ur. Men efter de första omgångarna så verkar det ju bli tvärtom men än är det långt kvar av seriespelet så osvuret är bäst. Men ärligt talat så tycker jag att Lugis herrar har presterat mycket bättre än förväntat. Så länge truppen kan hålla sig skadefri så finns det nog en chans. 
 
Igår var målvakten Hedberg lysande. Och Kammenhed var omvänt lika bra som han var dålig i matchen mot Alingsås. Janhall och Sandström gjorde minsann inte heller bort sig. Stabilast av alla är dock ändå Axel Månsson. Vad månde bliva? 
 
Men Lugi? Är det den dåliga ekonomin, eller en snål sponsor eller dåligt omdöme som gör att man delar ut ytterst fula och klena buketter till matchens lirare? Rätt pinsamt tycker jag. Hoppas på bättring.
 
Annars har herrarnas elitserie inletts överraskande. Vem hade trott att Ystad skulle ligga i botten med noll poäng efter tre omgångar eller att Amo skulle ligga i topp. Kristianstad har också inlett skakigt med enbart två poäng. Men tyvärr är det snarare ett svaghetstecken att serien även i år lär bli jämn. Det finns inget riktigt bra lag. 
 
Lite överraskande har även damerna inlett. H65 har enbart två poäng. Och Kristianstad full pott. Vem hade gissat på det?
 
Men oavsett kvalitet så är det ju alltid kul med jämna serier.
 
Och så undrar jag hur det gick med handbollens streamingsatsning? Hur stor förlustaffär blev det?
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0